rezervări

Promoții

23 octombrie oferta wellness

Cazare cu demipensiune și, de 1 Ś 3 oră închirieri biciclete

Revelion 2017

Gastronomie excelenta, programe de calitate, Muzică live grandioasă: Orchestra Horizont

Crăciun liniștit pentru întreaga familie

Stand-up: Lorán Barnabás, Programul Clovnului Mutyi pentru cei mici și cei mari. Ultima sosire: 24.12.2017

Zile romantice în Exclusive cameră cu jacuzzi

O sticlă de șampanie pentru scăldat romantic
Un răsfăț de 1 Ś 25 minute de aromă masaj pentru oaspeții noștri adulți

Toți acțiuni >>


Hotel wellness pentru familii cu bebeluși sau copii

Wellness Hotel Katalin > Hotel wellness pentru familii cu bebeluși sau copii

„…Toți oamenii au fost la început copii. (Dar puțini își mai amintesc)”. Antoine de Saint-Exupery

Hotelul cu servicii pentru familii și bebeluși își propune să vă ofere o ședere care va rămâne o amintire plăcută pentru întreaga familie. Organizarea unei excursii cu familia poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă porniți la drum în compania celor mici. În lumea fabuloasă pe care v-o oferă camera noastră de joacă, cei mici și cei mari se pot aventura fără griji, cunoscând personajele preferate ale copiilor, dinozaurul prietenos. Într-o zi a mișcării, nu pot fi scutiți nici cei mici. Bicicletele și atașele pentru cei mici contribuie la relaxarea activă a prichindeilor. Micii oaspeți neobosiți își pot utiliza energia prin explorarea uriașului teren de joacă exterior.

Pentru noi ca hotel wellness este important ca, pe malul lacului Balaton, să fim unitatea de cazare care oferă facilități și astfel sprijină familiile, copiii și bebelușii.

Serviciile hoteliere pentru copii și bebeluși:

Wellness – pentru familie 

 • Piscină de agrement cu apă de 33°C și elemente de agrement alternante (bănci, dușuri pentru gât, masoare pentru gambă, tălpi și spate) seara cu iluminare intimă a sălii și a piscinei, cu plante tropicale
 • Bazinul pentru copii 34°C în formă de mașină, aici cei mai micuți oaspeți ai noștri se pot bălăci și se pot bucura de multitudinea de jocuri în apă pe care le-o oferim
 • Bazin de înot în aer liber pentru iubitorii înotului (funcționează de la Rusalii până toamna)
 • Piscină în aer liber pentru copii – preferata copiilor – cu un tobogan în formă de broască țestoasă cu 4 benzi, cu stropitoare și cu umbrar (Cu încălzire auxiliar - temperatura depinde de vreme deschide de la Rusalii până în toamnă)

Pentru oaspeții care sosesc cu copii mici:

 • Bucătărie pentru bebeluși (în încăperea comună): cu cuptor cu microunde și fierbător de apă
 • Pătuț pliant (până la vârsta de 3 ani, fără așternut), cădiță, la cerere scăriță și adaptor colac pentru WC

Servirea mesei – restaurant

 • Scaun înalt pentru copii în restaurant
 • Vizavi de restaurant, în grădina de iarnă, proiecții de filme pentru copii pe parcursul micului dejun și cinei
 • Noi ne gândim și la copii, cei mici își vor găsi mâncărurile preferate în oferta bufetului nostru pentru copii.

Camera de joacă cu labirint – pentru familie, pentru copii!

o lume a copiilor dotată cu aer condiționat, cu o suprafață de aproape 100 mp. Case de joacă, trambuline, dinozauri vorbitori și mișcători, buburuză cu roți, jucării de dimensiuni mari care oferă garanția siguranței. Pe lângă acestea, jocuri de societate, cărți de joc, tobogan, țarcuri, păpușă și alte jucării de pluș pentru micuțele domnițe, iar pentru micuții domni mașini, cuburi de construit; caiete de colorat, creioane colorate, carioci stau la dispoziția copiilor doritori să deseneze și să picteze, asigurându-le buna dispoziție. Nu există supraveghere în camera de joacă.

 • la cerere, proiecții de filme în timpul după-amiezilor

Sport și jocuri – tren de joacă

 • Teren de joacă uriaș în aer liber, în grădina noastră amenajată de 10.000 m2: cadre de cățărare de diverse dimensiuni pentru copiii mai mici și mai mari deopotrivă, leagăne, balansoare, tobogane, perete de cățărat, groapă cu nisip
 • Biliard, fotbal de masă
 • Teren de fotbal pentru copii, badminton, tenis de masă
 • Închirieri biciclete: biciclete pentru copii, scaune și remorcă de bicicletă pentru copii. Pista pentru biciclete Balatoni Bringakörút se află la 100 de metri de hotelul nostru

Balaton – la 200 metri de malul lacului Balaton

Hotelul nostru se află la 200 de metri de Ștrandul de agrement Diási. Ștrandul Balaton este de departe unul dintre cele mai frumoase și active ștranduri de la Balaton. Aerobic de apă, concursuri sportive, animatori și diverse programe distractive îi întâmpină aici pe cei activi. Iar pentru cei dornici de odihnă, există faleză pentru plajă, zone umbrite și împădurite.
In clădirea hotelului**** (în aripa de nord) există un lift care asigură confortul oaspeților, astfel camerele pot fi accesate simplu și ușor chiar și cu cărucioarele pentru copii.

Sperăm să transformăm zilele obișnuite ale copiilor în momente memorabile.

înapoi

Subscribe to our newsletter

Sign up for our newsletter now!

Lastname:
Firstname:
E-mail address:


La Gyenesdiás
– în satul de vacanță din Vestul Balatonului, în apropiere de Keszthely și Hévíz - vă oferă cazare pentru familii și cei dragi Wellness Hotel Katalin**** într-un mediu liniștit la 200 de metri de malul Balaton și port.

Hotelul nostru de wellness oferă servicii vaste cu scopul de a asigura seninătatea, revigorarea fizică-psihică și un sentiment pozitiv al vieții pentru oaspeții noștri.

Spațiile preferate în grădina amenajată de 10 000 m2 - prin care hotelul nostru a obținut titlul de „Unitatea de cazare cea mai înflorită din regiunea Balaton” la competiția de înfrumusețare a mediului intitulată Pentru un Balaton înflorit - sunt bazinul mare și bazinul pentru copii.

 

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva