rezervări

Promoții

23 octombrie oferta wellness

Cazare cu demipensiune și, de 1 Ś 3 oră închirieri biciclete

Revelion 2017

Gastronomie excelenta, programe de calitate, Muzică live grandioasă: Orchestra Horizont

Crăciun liniștit pentru întreaga familie

Stand-up: Lorán Barnabás, Programul Clovnului Mutyi pentru cei mici și cei mari. Ultima sosire: 24.12.2017

Zile romantice în Exclusive cameră cu jacuzzi

O sticlă de șampanie pentru scăldat romantic
Un răsfăț de 1 Ś 25 minute de aromă masaj pentru oaspeții noștri adulți

Toți acțiuni >>


Sport și wellness

Wellness Hotel Katalin > Sport și wellness 

Piscină de agrement ~33°C

cu apă de 33°C și elemente de agrement alternante (bănci, dușuri pentru gât, masoare pentru gambă, tălpi și spate) seara cu iluminare intimă a sălii și a piscinei, cu plante tropicale
adâncimea apei: 85 - 95 cm

Bazinul pentru copii ~34°C

34°C în formă de mașină, aici cei mai micuți oaspeți ai noștri se pot bălăci și se pot bucura  de multitudinea de jocuri în apă pe care le-o oferim
adâncimea apei: 15 - 25 cm

Jacuzzi ~36°C

36°C (8 persoane) cu 3 tipuri de elemente de agrement (bule, flux de apă și de aer pentru masajul spatelui, șalelor și a picioarelor)
adâncimea apei: 95 cm

Bazin de înot ~29°C

29°C (12,5m×5,5m×), în apa cu temperatură plăcută vă puteți menține și îmbunătăți capacitățile fizice
adâncimea apei: 120 cm

Bazin de înot în aer liber

pentru iubitorii înotului 15m × 8m  nu este încălzită, funcționeazăde la Rusalii până toamna
adâncimea apei: 150 cm - 175 cm

Piscină în aer liber pentru copii

– preferata copiilor – cu un tobogan în formă de broască țestoasă cu 4 benzi, cu stropitoare și cu umbrar (Cu încălzire auxiliar - temperatura depinde de vreme deschide de la Rusalii până în toamnă)
adâncimea apei: 25 cm - 50 cm

Sală fitness

Bandă de alergare Finnlo și bicicletă de sală, aparat de ridicat greutăți multifuncțional, greutăți manuale, twister, toate conlucrând în completarea modului de viață sănătos.

Solariu

pentru un bronz garantat, solariu Luxura, cu tuburid e 160 wați: 1,50 €/3 minute

Program

Wellness (jacuzzi, piscine acoperite și în aer liber, saună finlandeză și sala fitness): zilnic între orele 7-21 Închiriere biciclete: zilnic între orele 9-20, 50 bucăți de biciclete, pentru toate categoriile de vârstă

Relaxarea plăcută, revigorarea fizică-psihică, odihna activă desăvârșesc cu adevărat plăcerile oferite de spa. Parcul adecvat pentru copii prezintă surprize pentru toți membrii familiei. Elementul preferat al oaspeților noștri mai sportivi este bazinul din aer liber cu dimensiunile 15m×8m×1,50m - 1,75m, înconjurat de șezlonguri pe care vă puteți trage sufletul fără griji. Terenul de joacă este conceput astfel încât să ofere surprize pentru toate vârstele, de la micii neobosiți la marii exploratori. Piscina în aer liber pentru copii cu tobogan este prima pe lista elementelor favorite în vacanța de vară. Pentru relaxarea întregii familii, asigurăm biciclete la prețuri preferențiale.

Întregul parter al clădirii hotelului stă la dispoziția clienților noștri cu posibilități ed sport și relaxare. Sala de biliard, fotbal de masă și internet se află în separeu atașat barului. Aflat lângă piscina interioară încălzită, de 12,5 m lungime, superbul jacuzzi cu capacitate de 8 persoane contribuie și el la relaxarea activă. Iar după înot, puteți sta la transpirat în sauna finlandeză, apoi vă puteți răcori în bazinul cu apă rece. Pe lângă acestea, infrasauna, aromasaună  și solariul asigură relaxare pentru clienții noștri, care poate fi completată de diverse masaje la cerere. Piscina cu distracții completează efectul revigorant al serviciilor spa prin cascadă, bănci de șezut și întins efervescente și jeturi de apă. Bucuriile spa nu îi pot exclude nici pe cei mici, pentru care oferim scăldătoarea pentru copii în formă de mașină. Iar sala de fitness prevăzută cu aparate de fitness și bodybuilding vă poate ajuta în scăparea de kilogramele nedorite.

înapoi

Subscribe to our newsletter

Sign up for our newsletter now!

Lastname:
Firstname:
E-mail address:


La Gyenesdiás
– în satul de vacanță din Vestul Balatonului, în apropiere de Keszthely și Hévíz - vă oferă cazare pentru familii și cei dragi Wellness Hotel Katalin**** într-un mediu liniștit la 200 de metri de malul Balaton și port.

Hotelul nostru de wellness oferă servicii vaste cu scopul de a asigura seninătatea, revigorarea fizică-psihică și un sentiment pozitiv al vieții pentru oaspeții noștri.

Spațiile preferate în grădina amenajată de 10 000 m2 - prin care hotelul nostru a obținut titlul de „Unitatea de cazare cea mai înflorită din regiunea Balaton” la competiția de înfrumusețare a mediului intitulată Pentru un Balaton înflorit - sunt bazinul mare și bazinul pentru copii.

 

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva