rezervări

Promoții

Week-end wellness de Rusalii

Programul Clovnului Mutyi pentru cei mici și cei mari
Călărie pe ponei pentru cei mici, în grădină
Ici-Pici Kölyök Party, Mini Wolf - program de copii mini-disco

Wellness și vacanță în Gyenesdiás

închirierea de biciclete 1 Ś 3 ore
În timpul zilei cameră de joacă cu labirint pentru copii

1. Mai ofertă wellness

Programul Clovnului Mutyi pentru cei mici și cei mari
Călărie pe ponei pentru cei mici, în grădină

Toți acțiuni >>


Wellness Hotel Katalin

Wellness Hotel Katalin****

Scopul serviciilor extinse asigurate de hotelul nostru wellness este acela de a oferi oaspeților noștri momente de bucurie, revigorare fizică și spirituală și o atitudine pozitivă față de viață.

În apropierea lacului Balaton

În Gyenesdiás - în satul de vacanță din vestul Balatonului - nu departe de Keszthely și Hévíz, vă așteaptă pe dvs. și pe cei dragi Wellness Hotel Katalin****, aflat la 300 de metri de malul lacului Balaton și de port, într-un loc liniștit și plin de verdeață.

Unitatea de cazare cu cele mai multe flori

Locurile preferate din grădina amenajată de 12.000 m2 - cu care hotelul nostru a câștigat titlul de "Unitatea de cazare cu cele mai multe flori din zona Balaton" în cadrul concursului de înfrumusețare a mediului Pentru un Balaton cu flori - sunt bazinul mare de înot și piscina pentru copii.

Pentru familie, pentru copii!

Hotelul wellness de 4 stele împreună cu centrul wellness și sauna aparținătoare (piscină de agrement și bazin de joacă pentru copii, ambele acoperite, bazin acoperit, baie jacuzzi, saună finlandeză, cabină cu infraroșu, cabină aromatică cu terapie cu lumină, sală de fitness, masaj) îi așteaptă pe tot parcursul anului pe cei doritori de relaxare și odihnă.

Delicii gastronomice

În cadrul regimului de demipensiune oferim mic dejun și cină îmbelșugate tip bufet suedez pentru iubitorii gusturilor tradiționale și unice deopotrivă, cu un accent special pe prezentarea mâncărurilor regionale, luând totodată în considerare nevoile celor care țin un regim alimentar special (în cazul alergiilor alimentare și a sensibilității la anumite alimente) în baza unei înțelegeri prealabile.

Tratamente de înfrumusețare

Wellness Hotel Katalin de patru stele, în Salonul de înfrumusețare-ul său, într-o ambianță exclusivă, își așteaptă oaspeții cu minunate tratamente cosmetice, coafură, manichiură, unghii false, pedichiură, masaj și solar, la prețuri accesibile.

Sport și agrement

Oferim o mulțime de posibilități de relaxare și de practicare a diferitelor sporturi, nu doar pentru iubitorii de odihnă activă. Oaspeții noștri pot practica minigolful și tenisul, sau prin închirierea de biciclete pot admira atracțiile zonei folosind pista pentru biciclete din jurul Balatonului. Aflat la doar 5 minute de mers pe jos, din portul din apropiere se poate chiar și naviga pe lacul Balaton.

înapoi

Subscribe to our newsletter

Sign up for our newsletter now!

Lastname:
Firstname:
E-mail address:

Opinii

Very ideal for families also with infants. Very well equiped rooms, mini kitchen (on the floor), wellness separated for families with kids and families without kids. Restaurant is also separated, it is very convenient.

András N | Tripadvisor

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva