rezervări

Promoții

23 octombrie oferta wellness

Cazare cu demipensiune și, de 1 Ś 3 oră închirieri biciclete

Revelion 2017

Gastronomie excelenta, programe de calitate, Muzică live grandioasă: Orchestra Horizont

Crăciun liniștit pentru întreaga familie

Stand-up: Lorán Barnabás, Programul Clovnului Mutyi pentru cei mici și cei mari. Ultima sosire: 24.12.2017

Zile romantice în Exclusive cameră cu jacuzzi

O sticlă de șampanie pentru scăldat romantic
Un răsfăț de 1 Ś 25 minute de aromă masaj pentru oaspeții noștri adulți

Toți acțiuni >>


Wellness Hotel Katalin**** - Balaton, Ungaria

Scopul serviciilor extinse asigurate de hotelul nostru wellness este acela de a oferi oaspeților noștri momente de bucurie, revigorare fizică și spirituală și o atitudine pozitivă față de viață.

În apropierea lacului Balaton

În Gyenesdiás – în satul de vacanță din vestul Balatonului - nu departe de Keszthely și Hévíz, vă așteaptă pe dvs. și pe cei dragi Wellness Hotel Katalin****, aflat la 300 de metri de malul lacului Balaton și de port, într-un loc liniștit și plin de verdeață.

Unitatea de cazare cu cele mai multe flori

Locurile preferate din grădina amenajată de 10.000 m2 - cu care hotelul nostru a câștigat titlul de "Unitatea de cazare cu cele mai multe flori din zona Balaton" în cadrul concursului de înfrumusețare a mediului Pentru un Balaton cu flori – sunt bazinul mare de înot și piscina pentru copii. Oaspeților noștri le oferim 2 categorii și standarde diferite de cazare, dintre care și-o pot alege pe cea preferată: hotelul wellness de 4*, cu camere spațioase, și 2 clădiri independente de apartamente** ce funcționează pe timpul verii.

Pentru familie, pentru copii!

Hotelul wellness de 4 stele împreună cu centrul wellness și sauna aparținătoare (piscină de agrement și bazin de joacă pentru copii, ambele acoperite, bazin acoperit, baie jacuzzi, saună finlandeză, cabină cu infraroșu, cabină aromatică cu terapie cu lumină, sală de fitness, masaj) îi așteaptă pe tot parcursul anului pe cei doritori de relaxare și odihnă. Toate ofertele de cazare ale hotelului includ utilizarea camerei de joacă de către copii (fără supraveghere) și mic dejun și cină tip bufet suedez, precum și utilizarea secțiunii interioare a centrului wellness. În grădină, copii au la dispoziție un teren de joacă uriaș precum și o piscină în aer liber de 12 × 5 m, cu o broască țestoasă formată dintr-un tobogan cu 4 benzi. Piscina pentru copii are adâncimi cuprinse între 25 și 50 cm, și 4 elemente de agrement. În timpul verii, suprafața totală a bazinelor noastre este de 330 m2.

Delicii gastronomice

În cadrul regimului de demipensiune oferim mic dejun și cină îmbelșugate tip bufet suedez pentru iubitorii gusturilor tradiționale și unice deopotrivă, cu un accent special pe prezentarea mâncărurilor regionale, luând totodată în considerare nevoile celor care țin un regim alimentar special (în cazul alergiilor alimentare și a sensibilității la anumite alimente) în baza unei înțelegeri prealabile. Noi ne gândim și la copii, cei mici își vor găsi mâncărurile preferate în oferta bufetului nostru pentru copii. Meniul pentru copii – posibilitate de prânz à la carte în restaurantul nostru. În extrasezon, hotelul nostru wellness vă pune la dispoziție și o ofertă all inclusive

Tratamente de înfrumusețare

Wellness Hotel Katalin de patru stele, în Salonul de înfrumusețare-ul său, într-o ambianță exclusivă, își așteaptă oaspeții cu minunate tratamente cosmetice, coafură, manichiură, unghii false, pedichiură, masaj și solar, la prețuri accesibile.

Sport și agrement

Oferim o mulțime de posibilități de relaxare și de practicare a diferitelor sporturi, nu doar pentru iubitorii de odihnă activă. Oaspeții noștri pot practica minigolful și tenisul, sau prin închirierea de biciclete pot admira atracțiile zonei folosind pista pentru biciclete din jurul Balatonului. Aflat la doar 5 minute de mers pe jos, din portul din apropiere se poate chiar și naviga pe lacul Balaton.

înapoi

Subscribe to our newsletter

Sign up for our newsletter now!

Lastname:
Firstname:
E-mail address:


La Gyenesdiás
– în satul de vacanță din Vestul Balatonului, în apropiere de Keszthely și Hévíz - vă oferă cazare pentru familii și cei dragi Wellness Hotel Katalin**** într-un mediu liniștit la 200 de metri de malul Balaton și port.

Hotelul nostru de wellness oferă servicii vaste cu scopul de a asigura seninătatea, revigorarea fizică-psihică și un sentiment pozitiv al vieții pentru oaspeții noștri.

Spațiile preferate în grădina amenajată de 10 000 m2 - prin care hotelul nostru a obținut titlul de „Unitatea de cazare cea mai înflorită din regiunea Balaton” la competiția de înfrumusețare a mediului intitulată Pentru un Balaton înflorit - sunt bazinul mare și bazinul pentru copii.

 

Facebook - Wellness Hotel Katalin****

© 2015 - Wellness Hotel Katalin**** - All Rights Reserved. Minden Jog Fenntartva